Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Merlin’s Apprentice

Merlin’s Apprentice

22/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Merlin’s Apprentice på Netflix

Indspilningsår: 2008–2012
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Hurt, Colin Morgan, Bradley James, Richard Wilson
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: I denne opfølger til miniserien fra 1998 vender Sam Neill tilbage som Merlin, der oplærer en ung tyv til at blive en ægte troldmand, der kan redde Camelot.


Se Merlin’s Apprentice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Merlin’s Apprentice havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Merlin’s Apprentice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Merlin’s Apprentice herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Merlin’s Apprentice er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Merlin’s Apprentice stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar