Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Merlin’s Apprentice

Merlin’s Apprentice

22/01/2014 | Flixfilm

Se Merlin’s Apprentice på Netflix

Indspilningsår: 2008–2012
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Hurt, Colin Morgan, Bradley James, Richard Wilson
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: I denne opfølger til miniserien fra 1998 vender Sam Neill tilbage som Merlin, der oplærer en ung tyv til at blive en ægte troldmand, der kan redde Camelot.


Se Merlin’s Apprentice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMerlin’s Apprentice havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Merlin’s Apprentice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Merlin’s Apprentice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Merlin’s Apprentice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Merlin’s Apprentice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar