Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Merpeople

Merpeople

23/05/2023 | Flixfilm

Merpeople på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Short, Drama, Fantasy
Instruktion: Qunio Nozawa
Skuespillere: Hanna Chan, Johnny Yamamoto
Spilletid: 16 min
Land: Japan, Hong Kong
Sprog: English, Japanese, Cantonese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Velkommen til den finurlige verden af professionelle havfolk, hvor folks passion for at svømme med finner er eksploderet til en milliardindustri.Se Merpeople på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Merpeople (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Merpeople på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Merpeople (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Merpeople (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Merpeople, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Merpeople er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar