Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Merry Happy Whatever

Merry Happy Whatever

28/11/2019 | Flixfilm

Merry Happy Whatever på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dennis Quaid, Bridgit Mendler, Brent Morin
Spilletid: 26 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En fattig L.A.-musiker prøver at indynde sig hos sin nye kærestes gnavne far og sære, sammentømrede søskende på et ti dages julebesøg i Philadelphia.

Merry Happy Whatever (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Merry Happy Whatever på YouTube.Se Merry Happy Whatever på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Merry Happy Whatever (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Merry Happy Whatever (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Merry Happy Whatever, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Merry Happy Whatever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar