Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Merry Happy Whatever

Merry Happy Whatever

28/11/2019 | Flixfilm

Se Merry Happy Whatever på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dennis Quaid, Bridgit Mendler, Brent Morin, Ashley Tisdale
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En fattig L.A.-musiker prøver at indynde sig hos sin nye kærestes gnavne far og sære, sammentømrede søskende på et ti dages julebesøg i Philadelphia.Se Merry Happy Whatever på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Merry Happy Whatever (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Merry Happy Whatever (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Merry Happy Whatever:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Merry Happy Whatever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Merry Happy Whatever (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar