Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Merry Kissmas

Merry Kissmas

01/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Merry Kissmas på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Michael Feifer
Skuespillere: Karissa Lee Staples, Brant Daugherty, David O'Donnell, Brittany Underwood
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Kayla er forlovet med en kendt koreograf, men er i tvivl. Hendes utilfredshed udvikler sig til frustration, da hun udveksler et magisk kys med en fremmed.


Se Merry Kissmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Merry Kissmas havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Merry Kissmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Merry Kissmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Merry Kissmas er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Merry Kissmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar