Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Merry Men: The Real Yoruba Demons

Merry Men: The Real Yoruba Demons

04/10/2019 | Flixfilm

Merry Men: The Real Yoruba Demons på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Comedy
Instruktion: Toka McBaror
Skuespillere: Abbey Chile Abuede, Damilola Adegbite, Lilian Afegbai
Spilletid: 106 min
Land: Nigeria
Sprog: English, Yoruba
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Fire at de rigeste ungkarle i Abuja i Nigeria nyder livet med hurtige biler, paladser og kvinder i hobetal, men de har en hemmelighed.

Merry Men: The Real Yoruba Demons havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Merry Men: The Real Yoruba Demons på YouTube.Se Merry Men: The Real Yoruba Demons på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Merry Men: The Real Yoruba Demons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Merry Men: The Real Yoruba Demons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Merry Men: The Real Yoruba Demons, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Merry Men: The Real Yoruba Demons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar