Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Merry Men: The Real Yoruba Demons

Merry Men: The Real Yoruba Demons

04/10/2019 | Flixfilm

Se Merry Men: The Real Yoruba Demons på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Toka McBaror
Skuespillere: Damilola Adegbite, Osas Ighodaro Ajibade, Fathia Balogun, Iretiola Doyle
Spilletid: 106 min
Land: Nigeria
Sprog: English, Yoruba
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Fire at de rigeste ungkarle i Abuja i Nigeria nyder livet med hurtige biler, paladser og kvinder i hobetal, men de har en hemmelighed.


Se Merry Men: The Real Yoruba Demons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMerry Men: The Real Yoruba Demons havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Merry Men: The Real Yoruba Demons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Merry Men: The Real Yoruba Demons herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Merry Men: The Real Yoruba Demons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Merry Men: The Real Yoruba Demons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar