Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mes meilleurs copains

Mes meilleurs copains

16/03/2022 | Flixfilm

Mes meilleurs copains på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Jean-Marie Poiré
Skuespillere: Gérard Lanvin, Christian Clavier, Jean-Pierre Bacri
Spilletid: 110 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Seks venner – herunder en tandlæge, en teaterinstruktør og en popstjerne – genforenes efter 20 år til en weekend med musik, minder og kaos.

Mes meilleurs copains havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mes meilleurs copains på YouTube.Se Mes meilleurs copains på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mes meilleurs copains ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mes meilleurs copains stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mes meilleurs copains, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mes meilleurs copains er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar