Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Meskina

04/03/2022 | Flixfilm

Meskina på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Daria Bukvic
Skuespillere: Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar, Vincent Banic
Spilletid: 98 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch, Arabic
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Leyla er i trediverne, knust og arbejdsløs. Hun sætter sig for at genopfinde sig selv og søge lykken, alt imens hendes familie forsøger at finde hende en ny mand.

Meskina havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Meskina på YouTube.Se Meskina på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Meskina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meskina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meskina, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meskina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Meskina

  1. Malika - kl. 07:36, 11-03-2022:

    Plat. Deres forsøg på at gøre op med de marokkanske kulturelle normer bringer den tættere på en latterliggørelse af islam, hvilket er smagsløst, og nedladende. Skuespillerne overspiller.
    Det er en fiasko.

Skriv kommentar