Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Message from the King

Message from the King

04/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Message from the King på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Fabrice du Welz
Skuespillere: Chadwick Boseman, Luke Evans, Alfred Molina, Teresa Palmer
Spilletid: 102 min
Land: UK, France, Belgium, USA
Sprog: English, Armenian
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: På en ubønhørlig mission for at hævne sin søsters mord infiltrerer en mand fra Cape Town et bredt netværk, der stækker sig fra bunden til eliten i Los Angeles.


Se Message from the King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Message from the King havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Message from the King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Message from the King herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Message from the King er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Message from the King stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar