Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Message in a Bottle

Message in a Bottle

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Message in a Bottle på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Luis Mandoki
Skuespillere: Kevin Costner, Robin Wright, Paul Newman, John Savage
Spilletid: 126 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Journalisten Theresa finder et brev i en flaske skrevet af en sørgende skibsbygger, Garret, der skriver for at lindre smerten over sin kones død.


Se Message in a Bottle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Message in a Bottle havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Message in a Bottle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Message in a Bottle herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Message in a Bottle er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Message in a Bottle stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar