Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Message in a Bottle

Message in a Bottle

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Message in a Bottle på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Luis Mandoki
Skuespillere: Kevin Costner, Robin Wright, Paul Newman, John Savage
Spilletid: 126 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Journalisten Theresa finder et brev i en flaske skrevet af en sørgende skibsbygger, Garret, der skriver for at lindre smerten over sin kones død.


Se Message in a Bottle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Message in a Bottle havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Message in a Bottle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Message in a Bottle herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Message in a Bottle er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Message in a Bottle stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar