Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Messenger of the Truth

Messenger of the Truth

04/08/2021 | Flixfilm

Se Messenger of the Truth på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Tony Haines
Skuespillere: Martin Sheen
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English, Polish
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Denne dokumentar følger præsten Jerzy Popiełuszkos liv og hans arbejde for Solidaritet, hvor han inspirerede det polske folk til at trodse det kommunistiske regime.

Messenger of the Truth havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Messenger of the Truth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Messenger of the Truth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Messenger of the Truth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Messenger of the Truth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Messenger of the Truth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar