Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Messiah Hallberg – Den missförstådde profeten

Messiah Hallberg – Den missförstådde profeten

01/10/2021 | Flixfilm

Messiah Hallberg – Den missförstådde profeten på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I dette anmelderroste standupshow går Messiah Hallberg på scenen for at causere over, hvordan det føles at blive misforstået, når man forsøger at gøre det godt igen.

Messiah Hallberg – Den missförstådde profeten havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Messiah Hallberg – Den missförstådde profeten på YouTube.Se Messiah Hallberg – Den missförstådde profeten på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Messiah Hallberg – Den missförstådde profeten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Messiah Hallberg – Den missförstådde profeten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Messiah Hallberg – Den missförstådde profeten, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Messiah Hallberg – Den missförstådde profeten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar