Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Messiah

01/01/2020 | Flixfilm

Se Messiah på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michelle Monaghan, Mehdi Dehbi, John Ortiz, Tomer Sisley
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: Arabic, Hebrew, Persian, English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En forsigtig CIA-agent undersøger en karismatisk mand, der starter en spirituel bevægelse og skaber politisk uro. Hvem er han egentlig? Og hvad er det, han vil?


Se Messiah på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Messiah (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Messiah (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Messiah:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Messiah er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Messiah (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar