Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Metal Lords

Metal Lords

08/04/2022 | Flixfilm

Metal Lords på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Music
Instruktion: Peter Sollett
Skuespillere: Jaeden Martell, Adrian Greensmith, Isis Hainsworth
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: For de utilpassede teenagere Hunter og Kevin er der kun en vej til succes: At hellige sig fuldt ud til metal. At vinde Battle of the Bands. Og at blive tilbedt som guder.

Metal Lords (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Metal Lords på YouTube.Se Metal Lords på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Metal Lords (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Metal Lords (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Metal Lords, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Metal Lords er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar