Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Metal Shop Masters

Metal Shop Masters

10/09/2021 | Flixfilm

Se Metal Shop Masters på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rae Ripple, Jo Koy
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne konkurrenceserie brænder, skærer og svejser en gruppe metalkunstnere storslåede, megaseje kreationer ud af hærdet stål. Kun én vinder præmien på 50.000 dollars.

Metal Shop Masters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Metal Shop Masters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Metal Shop Masters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Metal Shop Masters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Metal Shop Masters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Metal Shop Masters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar