Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Metallica: Some Kind of Monster

Metallica: Some Kind of Monster

10/03/2017 | Flixfilm

Se Metallica: Some Kind of Monster på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Joe Berlinger, Bruce Sinofsky
Skuespillere: Metallica, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne samling indeholder den roste rockdokumentar om Metallica, samt en film om den stadig blomstrende gruppe 10 år senere.


Se Metallica: Some Kind of Monster på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMetallica: Some Kind of Monster havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Metallica: Some Kind of Monster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Metallica: Some Kind of Monster herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Metallica: Some Kind of Monster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Metallica: Some Kind of Monster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar