Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Metallica: Some Kind of Monster

Metallica: Some Kind of Monster

14/06/2021 | Flixfilm

Se Metallica: Some Kind of Monster på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Joe Berlinger, Bruce Sinofsky
Skuespillere: James Hetfield, Kirk Hammett, Lars Ulrich
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne samling indeholder den roste rockdokumentar om Metallica, samt en film om den stadig blomstrende gruppe 10 år senere.

Metallica: Some Kind of Monster (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Metallica: Some Kind of Monster på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Metallica: Some Kind of Monster (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Metallica: Some Kind of Monster (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Metallica: Some Kind of Monster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Metallica: Some Kind of Monster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar