Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Metro Manila

Metro Manila

01/12/2015 | Flixfilm

Se Metro Manila på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Sean Ellis
Skuespillere: Jake Macapagal, John Arcilla, Althea Vega, Erin Panlilio
Spilletid: 115 min
Land: UK, Philippines
Sprog: Tagalog
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Oscar søger et bedre liv og flytter sin familie fra en gård til det hektiske Manila, hvor de hurtigt finder ud af, at de er ude på meget dybt vand.


Se Metro Manila på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMetro Manila havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Metro Manila ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Metro Manila herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Metro Manila er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Metro Manila stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar