Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Metro Manila

Metro Manila

01/12/2015 | Flixfilm

Metro Manila på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Sean Ellis
Skuespillere: Jake Macapagal, John Arcilla, Althea Vega
Spilletid: 115 min
Land: United Kingdom, Philippines
Sprog: Tagalog
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Oscar søger et bedre liv og flytter sin familie fra en gård til det hektiske Manila, hvor de hurtigt finder ud af, at de er ude på meget dybt vand.

Metro Manila havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Metro Manila på YouTube.Se Metro Manila på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Metro Manila ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Metro Manila stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Metro Manila, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Metro Manila er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar