Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Metro

04/03/2015 | Flixfilm

Se Metro på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Comedy, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Thomas Carter
Skuespillere: Eddie Murphy, Kim Miyori, Art Evans, James Carpenter
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En rapkæftet og utraditionel gidselforhandler bliver sat sammen med en nørdet snigskytte for at de sammen kan få ram på en morder i San Franciscos gader


Se Metro på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMetro havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Metro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Metro herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Metro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Metro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar