Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mette Mus Hemmelige Verden

Mette Mus Hemmelige Verden

06/02/2015 | Flixfilm

Mette Mus Hemmelige Verden på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Sjov, drama og spænding i denne fortryllende tegnefilmsfantasi baseret på Robert O'Briens fortælling om en bange mus, som overvinder sin frygt og bliver en heltinde.

Mette Mus Hemmelige Verden havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mette Mus Hemmelige Verden på YouTube.Se Mette Mus Hemmelige Verden på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mette Mus Hemmelige Verden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mette Mus Hemmelige Verden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mette Mus Hemmelige Verden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mette Mus Hemmelige Verden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Mette Mus Hemmelige Verden

  1. Erika - kl. 19:21, 15-05-2019:

    Hey er det korrekt at “mette mus hemmelige verden” ikke længere er på den danske netflix?

Skriv kommentar