Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mi Vedrai Tornare

Mi Vedrai Tornare

13/05/2021 | Flixfilm

Se Mi Vedrai Tornare på Netflix

Produktionsår: 1966
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: Ettore Maria Fizzarotti
Skuespillere: Gianni Morandi, Elisabetta Wu, Enzo Cerusico
Spilletid: 120 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En ung kadet forelsker sig hovedkulds i en japansk prins' datter, men hendes fremtidige ægteskab er for længst planlagt, og planerne står i vejen for deres kærlighed.

Mi Vedrai Tornare havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mi Vedrai Tornare på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mi Vedrai Tornare ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mi Vedrai Tornare stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mi Vedrai Tornare, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mi Vedrai Tornare er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar