Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mia and the White Lion

Mia and the White Lion

01/01/2022 | Flixfilm

Mia and the White Lion på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktion: Gilles de Maistre
Skuespillere: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood
Spilletid: 98 min
Land: France, Germany, South Africa, Switzerland, Monaco, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I Sydafrika bliver en ung pige venner med en hvid løveunge, indtil en krise sender dem begge på eventyr ud over savannen og på jagt efter frihed.

Mia and the White Lion havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mia and the White Lion på YouTube.Se Mia and the White Lion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mia and the White Lion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mia and the White Lion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mia and the White Lion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mia and the White Lion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar