Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mia Skäringers ‘No More F*cks To Give’ kommer på Netflix den 17. juni

Mia Skäringers ‘No More F*cks To Give’ kommer på Netflix den 17. juni

28/05/2020 | Flixfilm

Mia Skäringers No More Fcks To Give kommer på Netflix den 17. juniSnart kan Netflix-seere på tværs af Norden nyde den svenske performer Mia Skäringers anmelderroste og revolutionerende comedyshow No More F*cks To Give fra deres egne hjem. Det næsten 2,5 timer lange show har udsolgt adskillige arenaer og er blevet nydt af mere end 300.000 mennesker i Sverige.

I No More F*cks To Give står Mia Skäringer for hurtig comedy, livlig musik og en række ærlige monologer i et intimt og intenst show. Showet handler om at være sig selv – og at være kvinde på egne præmisser.

”Det føles helt rigtigt at lancere No More F*cks To Give på Netflix. Netflix har højden, bredden, dybden og diversiteten. De har også det yngre publikum og dem, som jeg måske aldrig har nået ud til før. Den nordiske region står vidt åben. Jeg er super glad og meget spændt på at se mit show lokke fra Netflix-menuen,” udtaler Mia Skäringer.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'You People'

No More F*cks To Give havde premiere i Örebro, Sverige i november 2018. Siden da er showet blevet opført 44 gange i svenske arenaer såvel som på tre turnéer i Kristianstad, Sverige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget til No More F*cks To Give har været rekordhøjt i Sverige, hvor ingen andre lignende shows har nået det samme niveau. Turnéens sidste destination, The Final F***, der blev hostet af Tele2 Arena i Stockholm i november 2019, var det andet største comedyshow uden for USA målt på billetsalg.

Manuskripterne er skrevet af Mia Skäringer selv, og Helena Bergström har instrueret showet.

No More F*cks To Give kommer på Netflix den 17. juni 2020.Skriv kommentar