Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miami Vice

Miami Vice

01/01/2021 | Flixfilm

Miami Vice på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Michael Mann
Skuespillere: Colin Farrell, Jamie Foxx, Gong Li
Spilletid: 132 min
Land: Germany, United States, Uruguay, Paraguay
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: I forsøget på at identificere gruppen, der står bag en række mord, samarbejder betjentene Tubbs og Crockett undercover med en narkohandler i det sydlige Florida.Se Miami Vice på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Miami Vice havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Miami Vice på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Miami Vice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miami Vice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miami Vice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miami Vice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar