Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Michael Bay laver nyt actionbrag til Netflix

Michael Bay laver nyt actionbrag til Netflix

23/05/2018 | Flixfilm

‘Six Underground’ er navnet på den næste svinedyre storfilm fra streamingtjenesten Netflix. Den kommende action-thriller vil blive instrueret af den legendariske katastrofe- og action-instruktør Michael Bay (‘Transformers’) og have Ryan Reynolds (‘Deadpool’) i hovedrollen.

Manuskriptet er desuden udviklet af Paul Wernick og Rhett Reese, som også er hovederne bag ‘Deadpool’ og ‘Deadpool 2’.

Det oplyser streamingtjenesten Netflix i en pressemeddelelse.

Plottet til den kommende storfilm er ikke blevet afsløret, men det amerikanske medie Deadline mener at vide, at ‘Six Underground’ bliver “høj på testosteron”, hvilket heller ikke vil overraske når Michael Bay er instruktør på filmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Michael Bay er en af de mest kommercielt succesfulde instruktører i verden og fik slået sit navn fast allerede ved debutfilm ‘Bad Boys’, mens ‘Armageddon’ og naturligvis ‘Transformers’-filmene blot har været med til at cementere hans navn yderligere.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 43 – 2022)

I ‘Six Underground’ bliver skuespilleren Ryan Reynolds samlet med holdet bag ‘Deadpool’ igen, da de som tidligere nævnt også står bag manuskriptet på den kommende film fra Netflix. ‘Deadpool’, der er den mest indbringende R-rated film nogensinde, blev i øvrigt også Ryan Reynolds helt store offentligge gennembrud.

‘Six Underground’ har angiveligt et budget på $150 mio, hvilket er noget mere end eventyrfilmen ‘Bright’ med Will Smith, Joel Edgerton og Noomi Rapace, som havde premiere den 22. december 2017.

Optagelserne begynder til sommer, mens ‘Six Underground’ får eksklusiv verdenspremiere på Netflix i 2019.Skriv kommentar