Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Michael Bay laver ‘The Raid’-remake til Netflix

Michael Bay laver ‘The Raid’-remake til Netflix

12/01/2022 | Flixfilm

raid netflix

Streamingtjenesten Netflix har netop afsløret, at de har samlet et hårdtslående hold til at lave et remake af den anmelderroste action thriller ‘The Raid’ fra 2011.

Patrick Hughes (‘The Expendables 3’) sidder i instruktørstolen, mens Michael Bay (‘Transformers’) og den originale ‘The Raid’-instruktør Gareth Evans er tilknyttet som producere.

Det oplyser streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

‘The Raid’ er en af årtiets mest roste actionfilm og den følger en gruppe indonesiske elitesoldater, som har til opgave et rydde et lejlighedskompleks, der styres af en hensynsløs gangster og hans hær af mordere og bøller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Find en trailer til den originale film nederst i artiklen.

Den kommende Netflix-version vil foregå over Atlanten i Philadelphias narkobefængte “Badlands”-kvater, hvor en gruppe undercover narkobetjente skal indfange en snu og dødsensfarlig kartelleder.

LÆS OGSÅ:   'Stranger Things'-producer: Sæson 5 er ligeså episk som de største film

I 2014 blev der lavet en opfølger til ‘The Raid’, som ligeledes modtog stor ros og der har lige siden været rygter om en tredje film. Det kommende remake har dog ingen direkte forbindelse til de originale film, og det stadig usikkert hvilke dele af historien som vil gå igen – foruden den hensynsløse vold og action.

Genindspilningen vil behandle de originale film med respekt og være et frisk pust til action-genren, forlyder det.

Filmen forventes, at få eksklusiv premiere på Netflix i løbet af 2023.
Skriv kommentar