Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special

Michael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special

07/02/2017 | Flixfilm

Se Michael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Michael Bolton er vært for kendte gæster i et valentinsdagsshow, der skal inspirere verden til at elske.


Se Michael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMichael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Michael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Michael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Michael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar