Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michael Che Matters

Michael Che Matters

25/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Michael Che Matters på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Osmany Rodriguez
Skuespillere: Michael Che, DJ Cipha Sounds, Jeremy Gaddie, Jeff Motley
Spilletid: 61 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Saturday Night Live-stjernen Michael Che kommer ind på varme emner som ulighed, homofobi og gentrificering i dette standupshow, som er filmet live i Brooklyn.


Se Michael Che Matters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Michael Che Matters havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Michael Che Matters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Michael Che Matters herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Michael Che Matters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michael Che Matters stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar