Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michael Che: Shame the Devil

Michael Che: Shame the Devil

16/11/2021 | Flixfilm

Michael Che: Shame the Devil på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Kristian Mercado
Skuespillere: Michael Che
Spilletid: 58 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Michael Che vender tilbage til scenen i Oakland og kaster sig over amerikansk patriotisme, sort lederskab, jaloux ekskærester, løse bjørne, psykisk sundhed og meget mere.

Michael Che: Shame the Devil havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Michael Che: Shame the Devil på YouTube.Se Michael Che: Shame the Devil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Michael Che: Shame the Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michael Che: Shame the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Michael Che: Shame the Devil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Michael Che: Shame the Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar