Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michael Clayton

Michael Clayton

01/10/2016 | Flixfilm

Se Michael Clayton på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Tony Gilroy
Skuespillere: Tom Wilkinson, Michael O'Keefe, Sydney Pollack, Danielle Skraastad
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Et advokatfirma bringer sin "fixer" ind i billedet, efter en advokat får et sammenbrud, mens han repræsenterer en kemisk virksomhed, som han ved, er skyldig.


Se Michael Clayton på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Michael Clayton havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Michael Clayton ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Michael Clayton:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Michael Clayton er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michael Clayton stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar