Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » This Is It

This Is It

02/04/2022 | Flixfilm

This Is It på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Documentary, Drama, Music
Instruktion: Kenny Ortega
Skuespillere: Michael Jackson, Alex Al, Alexandra Apjarova
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I denne fængslende dokumentar følger vi popikonet Michael Jackson i dagene før hans alt for tidlige død, mens han forbereder sig til en turne med 50 optrædener.Se This Is It på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

This Is It havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til This Is It på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om This Is It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Is It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame This Is It, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til This Is It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar