Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michael Jackson’s This Is It

Michael Jackson’s This Is It

01/11/2018 | Flixfilm

Se Michael Jackson’s This Is It på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Short, Horror, Music
Instruktør: John Landis
Skuespillere: Michael Jackson, Ola Ray
Spilletid: 13 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Handling: I denne fængslende dokumentar følger vi popikonet Michael Jackson i dagene før hans alt for tidlige død, mens han forbereder sig til en turne med 50 optrædener.

Michael Jackson’s This Is It havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Michael Jackson’s This Is It på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Michael Jackson’s This Is It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michael Jackson’s This Is It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Michael Jackson’s This Is It, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Michael Jackson’s This Is It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar