Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michael Jackson’s This Is It

Michael Jackson’s This Is It

01/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Michael Jackson’s This Is It på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Short, Horror, Music
Instruktør: John Landis
Skuespillere: Michael Jackson, Ola Ray
Spilletid: 13 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Resumé: I denne fængslende dokumentar følger vi popikonet Michael Jackson i dagene før hans alt for tidlige død, mens han forbereder sig til en turne med 50 optrædener.


Se Michael Jackson’s This Is It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Michael Jackson’s This Is It havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Michael Jackson’s This Is It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Michael Jackson’s This Is It herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Michael Jackson’s This Is It er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michael Jackson’s This Is It stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar