Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michael Kael contre la World News Company

Michael Kael contre la World News Company

21/03/2022 | Flixfilm

Michael Kael contre la World News Company på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Comedy
Instruktion: Christophe Smith
Skuespillere: Benoît Delépine, Marine Delterme, Victoria Principal
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Mens han dækker en falsk nyhedsbegivenhed, støder en godtroende journalist på en sammensværgelse, der involverer politiske bedragere og den mediegigant, han arbejder for.

Michael Kael contre la World News Company havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Michael Kael contre la World News Company på YouTube.Se Michael Kael contre la World News Company på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Michael Kael contre la World News Company ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michael Kael contre la World News Company stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Michael Kael contre la World News Company, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Michael Kael contre la World News Company er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar