Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michael Lost and Found

Michael Lost and Found

02/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Michael Lost and Found på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Daniel Wilner
Skuespillere: Mike Glatze, Rebekah Glatze, Benjie Nycum
Spilletid: 19 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Benjie Nycum opsøger sin tidligere elsker, Michael Glatze, som før har været aktivist for homoseksuelles rettigheder, men nu har en kone og arbejder som præst.


Se Michael Lost and Found på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Michael Lost and Found havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Michael Lost and Found ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Michael Lost and Found herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Michael Lost and Found er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michael Lost and Found stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar