Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michael McIntyre: Showman

Michael McIntyre: Showman

15/09/2020 | Flixfilm

Se Michael McIntyre: Showman på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den charmerende komiker Michael McIntyre taler om familie, teknik, hajer, accenter, og om dengang, han forvekslede sig selv med en verdensleder, i denne standup-special.


Se Michael McIntyre: Showman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Michael McIntyre: Showman havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Michael McIntyre: Showman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Michael McIntyre: Showman:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Michael McIntyre: Showman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michael McIntyre: Showman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar