Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michael Schøt: Ulykkeligt vidende

Michael Schøt: Ulykkeligt vidende

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Michael Schøt: Ulykkeligt vidende på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Michael Schøt leverer intelligent comedy og social satire og fremhæver de mange ting, han bare ikke forstår ved det danske samfund.


Se Michael Schøt: Ulykkeligt vidende på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Michael Schøt: Ulykkeligt vidende havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Michael Schøt: Ulykkeligt vidende ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Michael Schøt: Ulykkeligt vidende herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Michael Schøt: Ulykkeligt vidende er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michael Schøt: Ulykkeligt vidende stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar