Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michael Schøt: Ulykkeligt vidende

Michael Schøt: Ulykkeligt vidende

01/02/2018 | Flixfilm

Se Michael Schøt: Ulykkeligt vidende på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Michael Schøt leverer intelligent comedy og social satire og fremhæver de mange ting, han bare ikke forstår ved det danske samfund.

Michael Schøt: Ulykkeligt vidende havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Michael Schøt: Ulykkeligt vidende på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Michael Schøt: Ulykkeligt vidende ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michael Schøt: Ulykkeligt vidende stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Michael Schøt: Ulykkeligt vidende, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Michael Schøt: Ulykkeligt vidende er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar