Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michel Strogoff

Michel Strogoff

11/06/2021 | Flixfilm

Se Michel Strogoff på Netflix

Produktionsår: 1956
Genre: Adventure, Drama, History
Instruktion: Carmine Gallone
Skuespillere: Curd Jürgens, Geneviève Page, Jacques Dacqmine
Spilletid: 111 min
Land: France, West Germany, Italy, Yugoslavia
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Under tatarernes oprør i 1800-tallet giver tsaren kaptajn Michel Strogoff til opgave at levere en besked til de russiske tropper, der kæmper i Sibirien.

Michel Strogoff havde premiere på Netflix Danmark den 11. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Michel Strogoff på YouTube.Se Michel Strogoff på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Michel Strogoff ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michel Strogoff stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Michel Strogoff, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Michel Strogoff er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Michel Strogoff

  1. Niels H. - kl. 11:12, 13-06-2021:

    Hvis du ikke lige genkender navnet … Historien er Jules Vernes ‘Zarens Kurér’.

    Skriv kommentar