Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michela Giraud: The Truth, I Swear!

Michela Giraud: The Truth, I Swear!

06/04/2022 | Flixfilm

Michela Giraud: The Truth, I Swear! på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Vittorio Antonacci
Skuespillere: Michela Giraud
Spilletid: 60 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Succesfuld karriere. Ulemperne ved berømmelse. Det pinlige udtryk "kurvet" og barndommens svære ballettimer. Michela Giraud har nok at forholde sig til.

Michela Giraud: The Truth, I Swear! havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Michela Giraud: The Truth, I Swear! på YouTube.Se Michela Giraud: The Truth, I Swear! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Michela Giraud: The Truth, I Swear! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michela Giraud: The Truth, I Swear! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Michela Giraud: The Truth, I Swear!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Michela Giraud: The Truth, I Swear! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar