Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia

Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia

29/09/2020 | Flixfilm

Se Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Page Hurwitz
Skuespillere: Michelle Buteau
Spilletid: 58 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Komikeren Michelle Buteau stjæler scenen, når hun brillerer med ægte snak om forhold, forældreskab, kulturelle forskelle og de statsansatte mænd, der elsker hende.

Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar