Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michelle Wolf: Joke Show

Michelle Wolf: Joke Show

10/12/2019 | Flixfilm

Michelle Wolf: Joke Show på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Lance Bangs
Skuespillere: Michelle Wolf
Spilletid: 59 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Komikeren Michelle Wolf går i rette med udskamningskulturen, massage, børnefødsler, feminisme og meget mere (såsom oddere) i denne standup-special fra New York.

Michelle Wolf: Joke Show havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Michelle Wolf: Joke Show på YouTube.Se Michelle Wolf: Joke Show på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Michelle Wolf: Joke Show ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michelle Wolf: Joke Show stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Michelle Wolf: Joke Show, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Michelle Wolf: Joke Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar