Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Michelle Wolf: Joke Show

Michelle Wolf: Joke Show

10/12/2019 | Ingen kommentarer

Se Michelle Wolf: Joke Show på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Lance Bangs
Skuespillere: Michelle Wolf
Spilletid: 59 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Komikeren Michelle Wolf går i rette med udskamningskulturen, massage, børnefødsler, feminisme og meget mere (såsom oddere) i denne standup-special fra New York.


Se Michelle Wolf: Joke Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Michelle Wolf: Joke Show havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Michelle Wolf: Joke Show ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Michelle Wolf: Joke Show herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Michelle Wolf: Joke Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Michelle Wolf: Joke Show stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar