Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Micke & Veronica

Micke & Veronica

25/03/2018 | Flixfilm

Se Micke & Veronica på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hans Crispin, Micke Dubois
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En læge og en tømrer fra Stockholm har åbenbar kemi, men et familiedrama tester deres kærlighed under et ophold i Bohuslän.


Se Micke & Veronica på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMicke & Veronica havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Micke & Veronica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Micke & Veronica herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Micke & Veronica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Micke & Veronica stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar