Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mickey Mouse Clubhouse

13/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2006–2016
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tony Anselmo, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.9

Resumé: Ved hjælp af deres praktiske værktøjer lærer Mickey og hans klubhusvenner en flok børnehavebørn at løse problemer på en sjov måde.


Se Mickey Mouse Clubhouse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mickey Mouse Clubhouse (Mickeys Klubhus) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mickey Mouse Clubhouse (Mickeys Klubhus) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mickey Mouse Clubhouse herunder:Fra premieredatoen (13. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Mickey Mouse Clubhouse (Mickeys Klubhus) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Mickey Mouse Clubhouse (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar