Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mickey Mouse Clubhouse

Mickey Mouse Clubhouse

01/05/2019 | Flixfilm

Se Mickey Mouse Clubhouse på Netflix

Indspilningsår: 2006–2016
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tony Anselmo, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Ved hjælp af deres praktiske værktøjer lærer Mickey og hans klubhusvenner en flok børnehavebørn at løse problemer på en sjov måde.


Se Mickey Mouse Clubhouse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMickey Mouse Clubhouse (Mickeys Klubhus) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mickey Mouse Clubhouse (Mickeys Klubhus) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mickey Mouse Clubhouse herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mickey Mouse Clubhouse (Mickeys Klubhus) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mickey Mouse Clubhouse (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar