Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mickey Mouse Clubhouse

Mickey Mouse Clubhouse

01/05/2019 | Flixfilm

Mickey Mouse Clubhouse på Netflix

Produktionsår: 2006–2016
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tony Anselmo, Tress MacNeille, Bill Farmer
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Ved hjælp af deres praktiske værktøjer lærer Mickey og hans klubhusvenner en flok børnehavebørn at løse problemer på en sjov måde.

Mickey Mouse Clubhouse (Mickeys Klubhus) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mickey Mouse Clubhouse på YouTube.Se Mickey Mouse Clubhouse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mickey Mouse Clubhouse (Mickeys Klubhus) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mickey Mouse Clubhouse (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mickey Mouse Clubhouse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mickey Mouse Clubhouse (Mickeys Klubhus) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar