Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mickybo & Me

Mickybo & Me

07/04/2023 | Flixfilm

Mickybo & Me på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Terry Loane
Skuespillere: John Joesph Mcneill, Niall Wright, Julie Walters
Spilletid: 95 min
Land: United Kingdom, France, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: To drenge fra hver sin side af en opdelt by bliver venner og prøver at løbe hjemmefra, ligesom deres filmidoler Butch Cassidy og Sundance Kid.Se Mickybo & Me på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mickybo & Me havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mickybo & Me på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mickybo & Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mickybo & Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mickybo & Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mickybo & Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar