Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Micmacs

15/12/2013 | Flixfilm

Se Micmacs på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Jean-Pierre Jeunet
Skuespillere: Dany Boon, André Dussollier, Yolande Moreau, Dominique Pinon
Spilletid: 105 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En mand stævner de våbenproducenter, der er ansvarlige for hans fars død i denne satiriske film på den globale våbenhandel.


Se Micmacs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMicmacs havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Micmacs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Micmacs herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Micmacs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Micmacs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar