Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Middle Men

Middle Men

28/01/2015 | Flixfilm

Middle Men på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: George Gallo
Skuespillere: Luke Wilson, Giovanni Ribisi, Gabriel Macht
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En iværksætter starter et firma for fakturering af onlineunderholdning for voksne og ender med at skulle håndtere gangstere, FBI, svindlere og terrorister.

Middle Men havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Middle Men på YouTube.Se Middle Men på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Middle Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Middle Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Middle Men, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Middle Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar