Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Middle of Nowhere

Middle of Nowhere

01/09/2014 | Flixfilm

Se Middle of Nowhere på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: John Stockwell
Skuespillere: Eva Amurri Martino, Anton Yelchin, Willa Holland
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Efter at hendes mand bliver sat i fængsel i otte år, lægger Ruby sine medicinstudier på hylden for at fokusere på sin partners velvære, imens han er i fængsel.

Middle of Nowhere havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Middle of Nowhere på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Middle of Nowhere ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Middle of Nowhere stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Middle of Nowhere, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Middle of Nowhere er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar