Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Middle of Nowhere

Middle of Nowhere

01/09/2014 | Ingen kommentarer

Se Middle of Nowhere på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: John Stockwell
Skuespillere: Eva Amurri Martino, Anton Yelchin, Willa Holland, Susan Sarandon
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Efter at hendes mand bliver sat i fængsel i otte år, lægger Ruby sine medicinstudier på hylden for at fokusere på sin partners velvære, imens han er i fængsel.


Se Middle of Nowhere på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Middle of Nowhere havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Middle of Nowhere ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Middle of Nowhere herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Middle of Nowhere er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Middle of Nowhere stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar