Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Middle School: The Worst Years of My Life

Middle School: The Worst Years of My Life

01/06/2018 | Flixfilm

Se Middle School: The Worst Years of My Life på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: Steve Carr
Skuespillere: Griffin Gluck, Lauren Graham, Alexa Nisenson, Andrew Daly
Spilletid: 92 min
Land: USA, Cambodia
Sprog: English, Khmer
IMDb-karakter: 6.1

Handling: På Hills Village Middle School udfordrer den spirende tegneserietegner Rafe og hans bedste ven Leo deres strikse rektor ved at bryde alle tænkelige regler.

Middle School: The Worst Years of My Life havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Middle School: The Worst Years of My Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Middle School: The Worst Years of My Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Middle School: The Worst Years of My Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Middle School: The Worst Years of My Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Middle School: The Worst Years of My Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar