Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Middleditch and Schwartz

Middleditch and Schwartz

22/04/2020 | Flixfilm

Se Middleditch and Schwartz på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Komikerduoen Thomas Middleditch og Ben Schwartz vender små idéer til hylende morsomme historier i denne serie med fuldkommen improviserede comedy-specials.Se Middleditch and Schwartz på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Middleditch and Schwartz (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Middleditch and Schwartz (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Middleditch and Schwartz:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Middleditch and Schwartz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Middleditch and Schwartz (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar