Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Midnight at the Magnolia

Midnight at the Magnolia

25/11/2020 | Flixfilm

Midnight at the Magnolia på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Max McGuire
Skuespillere: Natalie Hall, Evan Williams, Alison Brooks
Spilletid: 87 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Maggie og Jack er gamle venner og lokalradioværter, der giver den som par over for både deres familier og lytterne i håb om at få deres show på landsdækkende radio.Se Midnight at the Magnolia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Midnight at the Magnolia havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Midnight at the Magnolia på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Midnight at the Magnolia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midnight at the Magnolia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Midnight at the Magnolia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Midnight at the Magnolia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar