Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Midnight at the Magnolia

Midnight at the Magnolia

25/11/2020 | Flixfilm

Se Midnight at the Magnolia på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Max McGuire
Skuespillere: Natalie Hall, Evan Williams, Alison Brooks, Steve Cumyn
Spilletid: 87 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Maggie og Jack er gamle venner og lokalradioværter, der giver den som par over for både deres familier og lytterne i håb om at få deres show på landsdækkende radio.

Midnight at the Magnolia havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Midnight at the Magnolia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Midnight at the Magnolia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midnight at the Magnolia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Midnight at the Magnolia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Midnight at the Magnolia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar