Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Midnight Diner: Tokyo Stories

Midnight Diner: Tokyo Stories

31/10/2019 | Flixfilm

Se Midnight Diner: Tokyo Stories på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kaoru Kobayashi, Mansaku Fuwa, Asako Kobayashi, Joe Odagiri
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Gæster på en ellers mondæn japansk diner finder en enkel, men dyb samhørighed med hinanden baseret på en fælles kærlighed til en bestemt ret.


Se Midnight Diner: Tokyo Stories på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMidnight Diner: Tokyo Stories (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Midnight Diner: Tokyo Stories (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Midnight Diner: Tokyo Stories herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Midnight Diner: Tokyo Stories er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midnight Diner: Tokyo Stories (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar