Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Midnight Diner: Tokyo Stories

Midnight Diner: Tokyo Stories

21/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Midnight Diner: Tokyo Stories på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Gæster på en ellers mondæn japansk diner finder en enkel, men dyb samhørighed med hinanden baseret på en fælles kærlighed til en bestemt ret.


Se Midnight Diner: Tokyo Stories på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Midnight Diner: Tokyo Stories havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Midnight Diner: Tokyo Stories ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Midnight Diner: Tokyo Stories herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Midnight Diner: Tokyo Stories er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midnight Diner: Tokyo Stories stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar