Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Midnight Diner

Midnight Diner

01/06/2020 | Flixfilm

Se Midnight Diner på Netflix

Indspilningsår: 2009–2014
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kaoru Kobayashi, Mansaku Fuwa, Toshiki Ayata, Shôhei Uno
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.6

Handling: En skæmmet mand bestyrer en natrestaurant i en af Shinjukus gyder. Ingen kender hans navn eller hans historie, men hans kunder fortæller ham gladeligt deres.

Midnight Diner (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Midnight Diner på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Midnight Diner (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midnight Diner (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Midnight Diner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Midnight Diner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Midnight Diner

  1. Kirsten Hagelskær - kl. 15:14, 23-11-2020:

    Jeg kan se sæson 1 og 2 af Midnight Diner på Netflix, men ikke sæson 3.
    Hvad kan jeg gøre for se den?

    Hilsen Kirsten

    Skriv kommentar