Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Midnight Express

Midnight Express

15/03/2014 | Flixfilm

Se Midnight Express på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Alan Parker
Skuespillere: Brad Davis, Irene Miracle, Bo Hopkins
Spilletid: 121 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Maltese, French, Turkish
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Den sande historie om Billy Hayes levendegøres i en film af Oliver Stone, som skildrer den unge amerikaners oplevelser i et tyrkisk fængsel.

Midnight Express havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Midnight Express på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Midnight Express ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midnight Express stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Midnight Express, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Midnight Express er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar