Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Midnight Run

Midnight Run

16/12/2019 | Flixfilm

Midnight Run på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Martin Brest
Skuespillere: Robert De Niro, Charles Grodin, Yaphet Kotto
Spilletid: 126 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En tidligere betjent, der nu er dusørjæger, bliver tilbudt 100.000 $ for at transportere en revisor, som har taget millioner fra mafiaen, fra New York til Los Angeles.

Midnight Run havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Midnight Run på YouTube.Se Midnight Run på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Midnight Run ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midnight Run stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Midnight Run, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Midnight Run er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar