Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Midnight Run

Midnight Run

16/12/2019 | Flixfilm

Se Midnight Run på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Martin Brest
Skuespillere: Robert De Niro, Charles Grodin, Yaphet Kotto, John Ashton
Spilletid: 126 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En tidligere betjent, der nu er dusørjæger, bliver tilbudt 100.000 $ for at transportere en revisor, som har taget millioner fra mafiaen, fra New York til Los Angeles.


Se Midnight Run på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Midnight Run havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Midnight Run ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Midnight Run:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Midnight Run er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midnight Run stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar